Mamaliguta umpluta

de fluturas in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2010 | 6177 vizualizari

 

asta e o incercare a mea dupa reteta 'Mamaliguta Colosseum" a lui Bucataras Dragos..
nu mi-a reusit aspectul asa ca am numit-o altfel.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc(eu am folosit pulpa cu putina grasime)
  • o cutie ciuperci mici intregi
  • cativa catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • sare,piper
  • oregano
  • cimbru
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta:

Se taie carnea in bucati mai mari(asa am facut eu),se calesc in ulei incins,se adauga ciupercile .Cand sunt perpelite bine,se adauga vinul,condimentele si se lasa la foc mic 10 minute.Se opreste  si se pune un capac pentru a-si imbina aromele toate ingredientele.Se face o mamaliguta ,se pune intr-un castron mare uns cu ulei interior apoi se aseaza altul mai mic uns exterior pentru a se forma scobitura.Eu cred ca aici am gresit si nu am lasat putin mamaliga sa se raceasca putin,m-am grabit.Se umple mamaliguta cu compozitia si se presara patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

16.03.2010, 23:52

arata foarte bine

Rocsi 1

17.03.2010, 13:25

fluturas 1

17.03.2010, 16:45

multumesc tuturor pentru complimente,eu am fost tare nemultumita ca nu am reusit sa-i dau forma din reteta originala!
rivka,sper ca ti-a placut ca zambesti cu toti dintii!
Teo,ai dreptate,suntem aproape,poate ne vedem la o masa imbelsugata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie