Mancare de fasole boabe cu afumatura

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2010 | 9654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe.
  • 500 g afumatura.
  • 2 cepe.
  • 1 ardei gras.
  • 2 morcovi.
  • 2-3 rosii.
  • foi de dafin.
  • cimbru.
  • piper boabe.
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole boabe cu afumatura:

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece.Se pune la fiert si se schimba apa de doua ori.Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga afumatura.Spre sfarsitul fierberii se adauga ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele ,ardeiul gras taiat cubulete, foaia de dafin si piperul boabe.
Se lasa la fiert, se adauga sare dupa gust.Se presara cimbrul si se adauga rosiile date prin razatoare, se amesteca bine si se mai lasa la fiert circa 10-15 min.
Se asezoneaza cu patrunjel verde si poate fi servita cu ceva acritura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole boabe cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

12.05.2010, 11:30

Madi, pana la ploiesti fac 45 min.................................

pisicutaana22 1

23.01.2012, 23:50

maine vreau sa incerc reteta asta,arata bine,deja salivez,multumim frumos scumpa doamna pentru reteta.

pisicutaana22 1

23.01.2012, 23:52

eu am cumparat fasole pestrita,banuiesc ca nu e o problema si am puso in apa rece de pe acum si maine la cratita cu mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sote de legume si garnitura de orez