O mancarica buna si relativ usor de pregatit .
Limba o spalam in apa rece si o punem intr-un vas impreuna cu apa rece, sare si frunze de dafin. O punem pe foc si lasam sa fiarba pana cand este moale . Scurgem apa si lasam la racit bucatile de limba. Acum va trebui sa curatam limbile de partile albe si o taiem in bucati cat doriti de mari .
Taiem legumele si le punem separat pe toate .
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim putin ceapa si ardeiul (cam 2 minute), adaugam vinul alb si bucatile de limba.
Cand fierbe adaugam rosiile , sare , piper, usturoiul si maslinele feliate sau intregi , cum doriti.
Lasati sa fiarba pana cand scade sosul usor .
Eu am pus tot acolo sa se gateasca in sos cartofi intregi .
Cred ca ar fi foarte buna cu ardei iute pus sa fiarba impreuna cu celelalte , ar fi usor picant. Incercati daca va place gustul picant.