Mancare de pastai cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2010 | 12967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane pastai verzi(800 gr fiecare)
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu muschiulet de porc:

Carnea spala si se taie cubulete.

intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga  carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea,sa se rumeneasca putin.

apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine,se fie frageda.

ceapa se curata si se taie rondele.

rosia se toaca cubulete.

se adauga si legumele peste carne.

se da gust  cu piper si vegeta.

intre timp pastaiele se scot din borcane si se spala bine de tot.

cand carnea este aproape facuta se pun pastaile(erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).

peste se pune si usturoiul pisat.

bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.

se mai dau cateva clocote si se da deoparte oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.05.2010, 11:08

ms roxana...nu stiu dak e de regim dar o data la ceva timp de o pofta poti mank

nadina73 1

25.05.2010, 19:55

nimic rocsiregim adevarat nu?ne dai mai tarziu asa?.............dar nu pe spinare?

Rocsi 1

25.05.2010, 21:33

pai mai nadina tu vrei in fiecare zi cate ceva?mai rarut k e mai dragut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc impanata, cu vin la cuptor