Mancare verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2009 | 9959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 300 gr spanac
  • sare, piper, boia
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
  • 1 lingura faina
  • lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare verde:

Se toaca ceapa verde si leura si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga spanacul tocat si o ceasca de apa si se lasa acoperit sa fiarba. Cand verdeturile sunt fierte se condimenteaza. Se adauga lingura de faina, se amesteca bine si se adauga laptele. Se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa. Am servit cu ou ochi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata