Mancarica de mazare cu carne de pui

de Madda in Pui, 27 Ian 2016 | 7704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (Se poate folosi aripioare, spinari sau ciocanele de pui)
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 150 g bulion
  • 2 conserve de mazare prefiarta
  • sare si piper
  • condimente (cimbru, rozmarin, tarhon, busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu carne de pui:

Se toaca ceapa solzisori, morcovii si ardeii cubulete. 

Pieptul se taie cubulete. Intr-o oala cu putin ulei se adauga la calit ceapa, dupa ce devine transparenta se adauga morcovii si ardeii. Se lasa aproximativ 4-5 min, apoi adaugam pieptul de pui cubulete si o lasam sa se rumeneasca frumos. 

 Dupa ce carnea sa rumenit adaugam bulionul si amestecam, adaugam mazarea. Acoperim totul cu apa si dam focul la minim,lasam pe foc pana cand carnea si mazarea sunt fierte. La sfarsit asezonam cu sare si piper dupa gust si condimentele. Se face un rentaj dintr-o lingura de faina si un pic de apa, se adauga in oala si se amesteca, se mai lasa aproximativ 10 min pana cand mancarea se ingroasa. 

Se serveste calda. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de pui cu ciuperci