Marrillenringe-inelase cu gem de caise

de ANNA_46 in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 5938 vizualizari

 

O bunatate delicioasa pe masa de Craciun si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 120 gr. zahar
  • un praf sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un pachetel zahar vanilat
  • un galbenus ou
  • un paharel mic ( ptr. tuica ) de rom
  • un pachet unt

Deasupra: zahar praf ( daca dorim ) Pentru umplut : gem de caise sau ce ne place

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marrillenringe-inelase cu gem de caise:

Din ingredientele de mai sus framantam un aluat, pe care il punem doua ore la rece.

Presaram suprafata de lucru cu faina si intindem aluatul la cca. 3 mm. grosime.

Intre timp preincalzim cuptorul la 180 °C. Decupam inelute sau alte forme de aceeasi marime, cu 

pereche , le asezam pe tava unsa sau  tapetata cu hartie de copt si le coacem timp de

aprox. 10 - 15 min., le scoatem cand sunt frumoase aurii.  

Chiar daca la atingere sant un pic moi , ele se vor intari pe parcurs . Dupa ce s-au racit  le 

potrivim cu pereche, partea de sus o pudram (daca dorim ) eu le-am lasat asa, si le 

umplem cu gem de care ne place. Sunt moi si delicioase.

 

 Va doresc : Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Marrillenringe-inelase cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lady's fingers