Martisoare si cosulete dulci

de cec in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 7868 vizualizari

 

fiindca am pozat pas cu pas pasta de zahar va pun si reteta si cate ceva facut din aceasta pasta
Pentru martisoare si flori las pozele sa vorbeasca de la sine

 

INGREDIENTE

  • - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa
  • - 50 de grame de glucoza (miere, energizant)
  • - 450 de grame de zahar pudra (din care 5 %amidon)
  • - esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare si cosulete dulci:

am pus la hidratat gelatina, apoi am dizolvat-o (un pic deasupra focului)

am pus si energizantul si am amestecat pana a devenit lichida compozitia

siropul rezultat l-am turnat in gaura facuta in zahar

am amestecat cu lingura si cand nu s-a mai putut cu lingura, am framantat cu mana

pana nu se mai lipea si a devenit ca o plastelina buna de modelat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare si cosulete dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

adry88 1

09.06.2011, 15:53

superb de tot

nadina73 1

22.07.2011, 10:37

Gata am gasit-o multumesc mult

kodrutza 1

17.09.2011, 12:54

superb, no comm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de menta