Mazare cu cirnaciori afumati

de liana_geicu in Porc, 2 Dec 2009 | 14557 vizualizari

 

delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare
  • 2 cepe
  • bulion
  • 2 carnaciori afumati
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu cirnaciori afumati:

Se toaca ceapa marunt si se caleste putin in ulei; eu am adaugat si putina apa astfel incat sa fie mai mult inabusita decat calita. Se adauga si bulionul, se amesteca putin si se adauga apa si mazarea. Se adauga sare si se lasa sa fiarba.

Se taie carnaciorii felii subtiri pe care i-am inabusit in putin ulei.

Cand mazarea este fiarta adaugam si feliutele de carnati si mai lasam putin pe foc.

Taiem mararul marunt si servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu cirnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc