Mazare cu muschiulet de porc

de Ina in Mancaruri cu carne, 25 Mai 2010 | 8981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • 1 kg. mazare proaspata sau congelata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 300 g rosii in bulion
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu muschiulet de porc:

     Muschiuletul se taie cubulete si se lasa sa dea 2-3 clocote in apa cu sare. Se scoate si se scurge de apa.

     Intr-o oala potrivita punem ceapa si morcovul tocate marunt la calit, in 4-5 linguri cu ulei si o ceasca de apa. Cand devin aurii adaugam o cana cu apa, putin cimbru si bucatile de  muschiulet, lasand sa fiarba pana intra firculita usor in el. Adaugam mazarea si lasam sa fiarba in continuare. Cand mazarea e fiarta punem rosiile in bulion si mai lasam 2-3 clocote. Potrivim de sare si piper.

     Oprim focul si presaram marar verde , cat de mult posibil ( mie asa-mi place )

     Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu mazare si pancetta