Melcisori cu ciuperci si branzeturi

de katty in Paste, 25 Apr 2020 | 1854 vizualizari

 

Imi era dor de niste paste cu branza. Am imbunatatit putin pastele cu niste ciuperci si pot sa spun ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste melcisori
  • 150 gr ciuperci din conserva
  • 100 gr branza telemea de oaie
  • 50 gr cascaval
  • 1 lingura parmezan ras
  • 2 linguri smantana
  • 15 gr unt pentru uns forma
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori cu ciuperci si branzeturi:

Fierbem pastele in apa sarata conform instructiunilor de pe punga.

Scurgem ciupercile si le clatim bine. Radem telemeaua, cascavalul si parmezanul.

Scurgem pastele, adaugam ciupercile, branza, cascavalul si smantana si amestecam usor.

Ungem forma bine cu unt si turnam compozitia. Presaram deasupra parmezanul si dam forma la cuptor pana se rumeneste.

Servim pastele calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori cu ciuperci si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli al funghi cu sos de rosii