Merluciu arctic norvegez Stoccafisso

de alba_zori in Peste, 19 Sep 2012 | 6427 vizualizari

 

Merluciu conservat de origine Norvegiana se numeste Stoccafisso,Stocco,Stockfish,si cred Halibut,asemenea este si bacala,tot merluciu,are un miros specific de peste care poate inspaimanta pe careva,dar copt bine cu arome potrivite devine o carne deosebit de delicioasa,alba ca zapada,se poate coace in mai multe feluri,fiert,la gratar si condimentat,fript in aluat,sau metoda mea in sos cu cartofi,ca la pizzaiola,deci foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de peste
  • ulei de masline
  • ceapa mica
  • masline
  • prune uscate
  • dafin,roz marin
  • sos de rosii proaspat
  • vin
  • patrunjel
  • cartofi fierti
  • sare,piper sau ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu arctic norvegez Stoccafisso:

In ordinea ingredientelor descrise se rozolesc in ulei si dupa cum se vede in foto, se fierbe pestele  in sos si vin cu putina apa  fiarta. Separat cartofii taiati in lung, fierti cu dafin.

Este ca un fel de supa de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu arctic norvegez Stoccafisso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]