Merluciu pane

de violeta30 in Peste, 30 Ian 2020 | 2879 vizualizari

 

Nicio zi fără pește 😊

 

INGREDIENTE

  • Fileuri de merluciu
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • Sare/delikat
  • Piper
  • Pesmet
  • Ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu pane:

Fileurile se trec prin șervețele de hârtie (după ce s-au dezghețat). Se sărează și se dau cu piper. Se taie în 3 bucăți mai mici.
Ouăle se bat cu sare și făina. Se pun fileurile în compoziția de ou și apoi prin pesmet.
Se prăjesc în baie de ulei pe ambele părți.
Se scot pe șervețele absorbante.
Se servesc cu orice combinație. Eu am preferat legume la aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]