Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor

de Rahela Velicu in , 12 Iul 2018 | 2914 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 6-7 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • amestec de ierburi de gradina de la Delikat
  • cimbrisor de la Delikat
  • busuioc verde
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor:

Aluatul de foietaj il lasam la dezghetat. Il portionam in patrate de marimea dorita.

Rosiile le taiem cuburi, usturoiul il tocam cat mai marunt sau il dam pe razatoarea mica si il adaugam peste rosii. Adaugam sare, cimbrisor, busuioc tocat marunt si ierburile de gradina. 

Punem pe fiecare patrat de foietaj salata de rosii si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 20 -25 de minute.

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustoase reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]