Mini cornuri fragede

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 19 Noi 2014 | 20911 vizualizari

 

Cum se lasa seara parca iti este pofta a manca ceva bun , ceva facut de casa.
O reteta usoara carenu necesita multe ingrediente si e foarte usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 ou
  • jumate cub drojdie
  • apa minerala
  • rasatura de lamaie si portocala
  • un varf de sare
  • rahat
  • un ou pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cornuri fragede:

Intr-un vas se adauga  faina si facem o gaura in mijloc unde adaugam  rasatura de portocala si lamaie, sarea, oul si separat dizolvam drojdia in apa minerala preferabil calduta si apoi o adaugam in mijloc si framantam pana obtinem un aluat lucios si elastic, pe timpul framantarii am adaugat ulei ca sa fie  fraged aluatul si mai elastic. l-am lasat la dospit  30 min la loc  calduros.

Odata crescut am intins o foaie rotunda de aluat si am   creat triunghiuri unde spre exterios am asezat rahatul si apoi l-am inchis spre interios. 

Intr-o tava de copt invelita cu  hartie de copt am adaugat corunuletele , le-am uns cu oul batut spuma si le-am dat la cuptor preincalzit pana ce s-au rumenit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cornuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mini-Cornuri cu nuca si cacao