Mini croissants

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 5206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini croissants:

Aluatl se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Cascavalul se da prin razatoarea mica.

Taiem aluatul in triunghiuri.Pe fiecare punem cascaval si rulam.Eu le-am taiat in triunghiuri mici deoarece era mai bine ptr  copii.

Batem oul cu putina apa si ungem fiecare croissant.Dam la cuptorul incins 210 grade pina ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini croissants" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]