Mini croissants

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 4330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 gr cascaval ras
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini croissants:

Aluatl se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Cascavalul se da prin razatoarea mica.

Taiem aluatul in triunghiuri.Pe fiecare punem cascaval si rulam.Eu le-am taiat in triunghiuri mici deoarece era mai bine ptr  copii.

Batem oul cu putina apa si ungem fiecare croissant.Dam la cuptorul incins 210 grade pina ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini croissants" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si mac