Moelleux au chocolat (prajitura de ciocolata)

de elaghe2001 in Prajituri, 1 Mai 2014 | 4188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g ciocolata amaruie
  • 150unt nesarat
  • 75 g faina
  • 3 oua
  • 150g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat (prajitura de ciocolata):

Topim ciocolata cu untul in bain marin.

Se bat ouale cu zaharul pudra pana se formeaza o crema deschisa

In amestecul de oua se cerne faina

Peste ciocolata topita se toarna crema din oua.

Se pune in tava sau forme de briose.

Daca o puneti in tava despartiti aluatul in 2 parti .Jumatate in tava iar cealalta intr-un bol.

Se pune la frigider 20 min dupa care se scot si se lasa la temperatura camerei inca 10 min.

Peste aluatul din tava se pun bucati de ciocolata.Apoi se toarna aluatul din bol peste el.

Se pune la cuptorul (deja incalzit) 15 min (pana se face crocant in exterior si moale in interior)

Se scoate si se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Aluatul nu este unul ca si de tort , este asemanator celui de chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat (prajitura de ciocolata)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (5)

laura_n 1

02.05.2014, 17:59

bun venit!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:53

elaghe2001 1

07.05.2014, 21:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca