Murături cu „de toate”

de diaconta in Muraturi, 16 Sep 2012 | 5919 vizualizari

 

Imi place genul acesta de murături,pe lângă aspectul senzaţional şi simfonia culorilor,când desfaci borcanul cu murături,poţi să alegi de acolo ce-ţi place.Mie-mi place tot ce-am pus,dar nu-i toata lumea aşa „fără mofturi” ca mine ))).

 

INGREDIENTE

Nu am cantităţi exacte,eu am obţinut un borcan de 3 litri si unul de 2,5 litri Am folosit:

  • Conopida
  • Gogosar rosu
  • Castraveti
  • Morcov
  • Gogonele (rosii verzi)
  • Ardei iuti
  • Usturoi
  • Frunze de telina
  • Hrean
  • Cimbru si marar uscat
  • Boabe de piper negru
  • Boabe de mustar
  • Foi de dafin

Pentru lichid:

  • 2 litri apa
  • 600 ml otet
  • 3 linguri sare
  • 4 linguri zahar

2 borcane de 2,5 respectiv 3 litri

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murături cu „de toate”:

Se spala toate legumele,se aseaza în borcane dupa preferinta.Gogosarii se taie felii si se oparesc ,se lasa sa fiarba un clocot,se racesc cat sa se poata aseza in borcane.

Se fierbe lichidul,se lasa sa se raceasca,apoi se pune în borcane.Se închid borcanele cu capacele si se depoziteaza în camara.

Se consuma cand nu mai puteti de pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Murături cu „de toate”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

diaconta 1

18.02.2013, 22:33

Delia

alilianaa 1

04.09.2013, 12:42

super

diaconta 1

04.09.2013, 13:09

Liliana,imi plac muraturile astea mixte de unde poti sa-ti alegi ce-ti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]