Muschi de porc afumat

de Denissa in Porc, 24 Feb 2012 | 7645 vizualizari

 

Mi-am zis sa postez reteta asta pentru ca este inca racoare afara si se poate face.

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • sare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Muschiul de porc se curata de grasimea in exces. Se freaca bine cu sare si usturoi pisat bine. Se pune intr-un loc racoros sa stea 2 zile dupa care se afuma.

Este bun atat prajit in tigaie cat si pe gratar. Acompaniat bineinteles de o mamaliguta aburinda si muraturi puse asta-toamna.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Denissa 1

24.02.2012, 21:28

Multumesc Elena

Denissa 1

24.02.2012, 21:28

Ionela e buuuuunnnnnnn

Denissa 1

24.02.2012, 21:28

multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]