Muschi de porc afumat

de Lau in Mezel de casa, 25 Dec 2018 | 8951 vizualizari

 

Reteta romaneasca
In loc de tort pentru 1290 de retete, v-am adus o reteta care nu lipseste de pe masa de sarbatori:)

 

INGREDIENTE

  • 1 muschi de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • chilli
  • ienibar
  • foi de dafin
  • cimbru
  • coriandru
  • maghiran
  • 1 l vin
  • 1 capatana usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc afumat:

Bucata de muschi se condimenteaza cu sare si se lasa peste noapte la rece.

A 2- zi se amesteca condimente dupa gust,adaugam vinul si condimentele,usturoiul pisat intr-o oala/bol in care sa incape muschiul.

Acoperim si lasam pana a 2 zi la rece.

Scoatem muschiul din bait si lasam sa se scurga bine dupa care il afumam.

Cand este cald il condimentam cu boia de ardei dulce.

Daca nu avem afumatoare,il punem intr-o folie de aluminiu si dam la cuptroul incalzit 40-60 min cu o tava cu apa dedesubt.

In ultimele 10 min luam folia pentru a se rumeni

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi