Muschi de vita la gratar

de mihaelar63 in Vita, 24 Aug 2010 | 8962 vizualizari

 

un muschi de vita la gratar , bine preparat e un adevarat festin !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr muschi vita
  • sare
  • piper
  • 100 gr unt
  • patrunjel
  • cimbru
  • 50 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la gratar:

se feliaza muschiul de vita

se condimenteaza si se unge cu ulei

se prajeste la gratar cate 3-4 min pe fiecare parte

untul se taie in cubulete care se tavalesc prin verdeata tocata

serviti rapid muschiuletul, cu untul deasupra se va topi fragezind carnea .

am ,, asezonat muschiuletul cu cartofi cu verdeata , salata de varza,rosii + o bere alba nefiltrata .

TIPS-URI

1

muschiul de vita nu se bate , ii dati eventual cateva lovituri cu palma facuta pumn sau bateti foarte usor cu manerul cutitului .

2

nu frigeti prea tare ,va deveni rigid este gustos facut mediu cu interiorul usor rozaliu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

02.09.2010, 16:52

de data asta va fi si mai bun , am primit marfa proaspata vitel

eleny2010 1

02.11.2010, 15:19

suna interesant .trebuie sa fie un adevarat deliciu

mihaelar63 1

02.11.2010, 16:34

Eleny untul peparat cu condimente si verdeata se topeste pe muschiul fierbinte si il fragezeste , intradevar e delicios.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Felii de muschi de vita cu prosciutto crudo si frunze de salvie.