Muschiulet de porc cu ciuperci

de Corinuta in Porc, 4 Sep 2010 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g muschiulet
  • 500 g ciuperci albe mici champignon
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 lamaie
  • 50 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci:

Se apala carnea cu apa rece, se sterge si se pipereaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe toate partile. Se acopera tigaia si se inabuseste carnea pana se inmoaie.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Se spala ciupercile, se taie felii si se stropesc cu zeama de la lamaie. 

Se scoate carnea din tigaie, se sareaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se tine la cald. 

Se topeste untul in uleiul ramas si se prajesc ciupercile aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai calesc impreuna cateva minute amestecand continuu. Se condimenteaza cu sare si piper. 

Se scoate carnea din folie si se felieza, se pune pe farfurii, deasupra se pun ciupercile si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita