Muschiulet de porc umplut

de Panacris in Porc, 10 Iun 2012 | 11355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschiulet de porc 1 bucata,
  • spanac 200 g.,
  • cascaval Delaco 100 g.,
  • jambon feliat 100g.,
  • gogosari in otet 4-5 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline,
  • vin rosu sec
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc umplut:

Muschiuletul se fileteaza si se bate pana devine uniform. Intre timp, spanacul, se curata, se spala si se poseaza in putin ulei de masline. Pe muschiulet, se aseaza fasiile de spanac, cascaval Delaco, feliat subtire, gogosarii si se ruleaza usor. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se imbraca in felii de jambon, se aseaza muschiuletul intr/o tava, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul preincins, cca. 10 de minute la foc puternic, neacoperit, apoi se reduce focul, se adauga vinul rosu, se acopera cu folie de aluminiu, si se mai lasa cca. 30 de minute la foc mic. Se serveste cu orice fel de garnitura, ca sa fiu in trend, am realizat o garnitura de mazare, morcovi, fasole verde si conopida. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

roxanabucataras 1

11.06.2012, 21:54

foarte tare!! bv

Roza29 1

15.08.2014, 18:45

si eu am facut de multe ori,tie ti-a iesit grozav!! bv!!!!!!

Panacris 1

17.08.2014, 18:12

Roza29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de mustar