Napolitane cu dulceata si nuci

de Laly in Prajituri, 19 Sep 2010 | 10340 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de napolitana
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 200 gr nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu dulceata si nuci:

Se amesteca intr-un castron dulceata cu nuca.

Intr-o tava dreptunghiulara se pune folie  alimentara.Se taie foile de napolitana pe jumatate.

Se pune o foaie de napolitana,se unge cu dulceata,foaie,dulceata si tot asa pana cand terminam foile.

Ultimul strat trebuie sa fie foaie de napolitana.Se pune la rece pana a doua zi,punand deasupra o greutate.

Se decoreaza cu ciocolata topita sau dupa imaginatia fiecaruia.Se portioneaza romulete,patrate,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu dulceata si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Rumba