Negresa

de Ubulika in Prajituri, 16 Mai 2010 | 4881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de lapte
  •  1 cana si jumatate de zahar
  •  1 pachet de margarina
  •  2 pahare de faina
  •  3 linguri cacao
  •  1 praf de copt
  •  3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune pe foc laptele + zahar + cacao. Apoi se adauga margarina, lasandu-se pe foc pana se topeste . Compozitia se da un pic la rece dupa care se adauga galbenusurile frecate . Peste compozitie se adauga 2 pahare de faina si cele 3 albusuri batute spuma + praful de copt.
  Se pune în tava unsă cu margarină şi tapetată cu hârtie de copt şi se dă în cuptorul preincălzit, la foc redus, pentru circa 45 minute. Se testează cu o scobitoare dacă este gata.Se decoreaza cu glazura.

Dupa preferinta : înainte de a pune glazura o puteţi însiropa cu un sirop din: 7 linguri zahăr caramelizat, 1 fiolă esenţă rom şi 200 ml apă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pudding din panettone cu caramel si ciocolata