Negresa cu caise

de nadea68 in Prajituri, 29 Iun 2013 | 3262 vizualizari

 

Prajitura cu visini am facut-o,si pe cea cu piersici...imi lipsea un dulce cu caise...si iata rezultatul :))

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 6 caise
  • 160 g unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 280 g iaurt natural
  • un praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Se spala caisele, se taie in doua si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar, cu partea bombata in sus.

Se separa ouale. Se bate bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile unul cate unul si batem bine dupa fiecare. Se adauga ciocolata rasa.

Adaugam apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se adauga iaurtul si albusurile batute spuma. Albusurile se amesteca cu grija de jos in sus cu o paleta. Compozitia se toarna peste caise in tava. Se pune in cuptor pentru 30/40 minute la 180°.

Se lasa la racit si se rastoarna. Se portioneaza in 12 bucati :))

TIPS-URI

1

caisele trebuie sa fie coapte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]