Negresa cu stafide si cocos

de Emacristina in Prajituri, 1 Mai 2013 | 7377 vizualizari

 

O prajitura simpla si delicioasa :x

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina,
  • 500 g zahar,
  • 5 linguri cu cacao,
  • 2 cani cu lapte,
  • 6 oua,
  • 200 g faina,
  • 1 sau 2 pachete praf de copt,
  • stafide,
  • cocos,
  • 1 plic de budinca (de cioco)
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu stafide si cocos:

Se pune la fiert margarina/untul impreuna cu zahar, lapte, cacao.

Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma.Dupa se adauga stafidele in compozitie . Se tapeteaza tava cu ulei si foaie apoi se pune la copt circa 30 minute.

Dupa ce se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca putin,se taie se insiropeaza cu un sirop/suc(eu pun apa+zahar+sare de lamaie+cacao dupa gust),se pune budinca deasupra si dupa se presara cocosul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu stafide si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Emacristina 1

27.06.2013, 13:38

Va multumesc tuturor , scuze pentru intarzieree imi uitasem parola si acum am recuperato , va pup :* :* !!!!!

Dea_Dea 1

27.06.2013, 13:56

Bine ai venit!!

Emacristina 1

27.06.2013, 14:14

Multumes Dea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de ciocolata