Negresa de post

de sis in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 8155 vizualizari

 

Am "furat" reteta asta de la Lena.

 

INGREDIENTE

  • Faina - 2 cani
  • Apa - 1 cana
  • Ulei - jumatate de casa
  • Zahar - 1 cana
  • Cacao - 3 linguri
  • Nuca de cocos - 3 linguri
  • Fraf de copt - 1 lingurita
  • Gem - prentu ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Am pus apa, uleiul si zaharul si le-am mixat pana s-a dizolvat zaharul. Am amestecat praful de copt cu faina si cacaoa si am adaugat-o mixturii facute anterioare. Amestecam bine cu un tel sau cu mixerul pana nu mai sunt cocoloase, iar mai apoi adaugam si nuca de cocos si mixam in continuare. Luam o tava/forma si o tapetam cu hartie de copt , adaugam compozitia si bagam tava la cuptor. Eu am pus-o initial la 200 de grade si se cam ‘parpalea’ asa ca am dat cuptorul la 150 de grade si verificam prajitura in mod constant. Verificam prajitura cu o scobitoare sa vedem daca s-a facut, iar cand e gata o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca si la sfarsit adaugam gem/dulceata pe ea.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post sau nu...:))