Șnițele vieneze cu susan

de Alexandra Elena in Porc, 10 Mai 2013 | 4236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de muschi de porc 800-900 g
  • 6 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan
  • sare, piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele vieneze cu susan:

Mai intai feliem carnea, apoi o condimentam cu sare si piper si o batem cu ciocanul special. Dupa ce am batut toate snitelele le dam prin faina, presam faina pentru a cadea in farfurie surplusul de faina. Apoi le dam prin ouale batute bine (in care adaugam putina sare si piper), apoi prin pesmet amestecat cu susan, acoperim bine carnea cu pesmet.

Le pregatim pe toate, punem uleiul la incins si le prajim pana devin aurii.

TIPS-URI

1

La ouale batute se poate adauga si putina apa minerala sau lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele vieneze cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (8)

adry88 1

10.05.2013, 22:06

Merisor 1

12.05.2013, 07:49

Ce bine arata snitelele tale!

Alexandra Elena 1

13.05.2013, 12:54

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel