Rosii umplute cu conopida-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 11240 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • maioneza de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 10-12 rosii mijloci nu foarte mari
  • ceapa verde pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu conopida-post:

Se fierbe conopida cu putina  sare(eu o fierb pe aburi) apoi se lasa la racit,dupa care se toaca bine apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat ,si putina sare

Rosiile se spala si se taie capacelu de sus ,iar mijlocu se cobeste cu o lingurita ,apoi se intorc cu partea taiata in jos sa se scurga de suc

Se umplu rosiile cu conopida si se pune capacelu de rosie taiat se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde

Se serveste ca aperitiv sau chiar ca si garnitura

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

COMENTARII (15)

nadina73 1

11.03.2010, 15:56

multumesc mult ,felicitari si voua

danis 1

06.04.2010, 21:52

ce bine arata,,,,,,,,,,,,,,,,,grozave felicitari nota 11

jolygina 1

01.08.2010, 00:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]