Omleta cu cartofi noi

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 7561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi noi(nu f mici)
  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 4-5 linguri de parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi noi:

Fierbem cartofii in coaja pana intra furculita usor in ei dar fara sa-i crapam,apoi ii lasam sa se racoreasca si ii curatam de coaja.

Taiem cartofii felii de circa 1 cm.Batem ouale cu sare,piper,patrunjel verde tocat si parmezan ras.

Punem putin ulei intr-o tigaie apoi asezam felii de cartof pe toata suprafata,iar cand incep sa sfaraie punem ouale batute.

Lasam la foc mic-potrivit si pe parcursul coacerii ridicam omleta sa se duca oul crud la fund iar cand este rumena pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte(cu ajutorul unei farfurii intinse mari) pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]