Omletă cu de toate

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 8091 vizualizari

 

INGREDIENTE

   

  • 3 oua
  • 100 gr sunca
  • Ardei kapia rosu
  • Rosii cherry
  • 3 felii branza topita
  • Marar
  • Sare,piper
  • Ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu de toate:

Sunca,ardeii si rosiile se taie felii.

Batem bine cele 3 oua,punem sare,piper si mararul tocat marunt.

Intr-o tigaie incingem putin ulei.Punem ouale,lasam focul mic si acoperim tigaia cu un capac.Cand omleta este facuta de jumatate,adaugam o parte din sunca taiata.Cand este aproape gata,punem feliile de branza,ardeii restul de sunca si rosiile cherry pe jumatate din omleta.

Impaturim omleta,acoperind cu jumatatea goala si mai lasam putin in tigaie pana cand se topeste branza.

Se serveste calda cu salata verde sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră