Omleta cu patrunjel si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 7702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • Sare,piper
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 2 linguri smantana
  • Patrunjel tocat
  • 1 varf de cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si smantana:

Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga apa minerala,smantana,patrunjelul si praful de copt si se omogenizeaza.

 O tava se incinge,se stropeste cu putin ulei si se toarna ouale batute.Cand este gata pe o parte,se rastoarna pe o farfurie si apoi se pune in tigaie,pe cealalta parte.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si smantana" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume