Omleta cu rosii si ceapa

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 7083 vizualizari

 

Cand eram mica, tataie imi pregatea rosii prajite cu ceapa. O bunatate! Mai tarziu, eu am adaugat si ou.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • trei rosii;
  • doua oua;
  • patru linguri ulei de masline;
  • un praf de sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si ceapa:

Se curata ceapa, se spala, se toaca si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei. Rosiile se spala, se taie si se maruntesc la robot, dupa care se adauga peste ceapa. Se mai tin la foc pana cand scade apa din ele. Se ia tigaia de pe foc, se adauga ouale si sarea, apoi se pun din nou la foc si se amesteca.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si rosii pregatite pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]