Omleta cu rosii si ceapa

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 6353 vizualizari

 

Cand eram mica, tataie imi pregatea rosii prajite cu ceapa. O bunatate! Mai tarziu, eu am adaugat si ou.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • trei rosii;
  • doua oua;
  • patru linguri ulei de masline;
  • un praf de sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si ceapa:

Se curata ceapa, se spala, se toaca si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei. Rosiile se spala, se taie si se maruntesc la robot, dupa care se adauga peste ceapa. Se mai tin la foc pana cand scade apa din ele. Se ia tigaia de pe foc, se adauga ouale si sarea, apoi se pun din nou la foc si se amesteca.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si rosii pregatite pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu urzici la cuptor