Orez armenesc

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 6657 vizualizari

 

Noi facem orezul in felul acesta destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fidea, se rupe in bucati mici
  • 1/4 cana unt
  • 2 1/2 apa
  • 1 cana orez cu bobul lung
  • sare
  • piper
  • 1 cub de gaina (Maggi sau Knorr)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez armenesc:

Se prajeste fideaua in putin ulei pana devine maronie. Se adauga orezul si untul. Dupa 2 minute si adauga si restul ingredientelor. Se fierbe la foc mijlociu 14 minute (depinde de oala folosita si de aragaz) Se ia de pe foc si se amesteca cu furculita. Se pune capacul si se mai lasa 5-10 minute. Se poate adauga si patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez armenesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci