Orez cu inimi si pipotele

de Ina in Pui, 16 Iul 2010 | 26317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g inimi si pipote de pui
  • o cana orez cu bob rotund
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 cani cu apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu inimi si pipotele:

Pipotele si inimile se curata bine, se spala si se dau doua clocote, aruncandu-se apoi apa.

Legumele se calesc in doua linguri cu ulei de masline, apoi adaugam 4 cani de apa, sare si piper. Cand fierbe apa adaugam pipotele si inimile si lasam sa fiarba 15 minute.

Orezul spalat il turnam in oala  si fierbem la foc mic, pana se umfla si absoarbe apa. Oprim focul si adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu inimi si pipotele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei copt