Orez cu vongole

de Bya Ralu in Fructe de mare, 30 Sep 2015 | 4339 vizualizari

 

Vongolele sunt niste scoici micute

 

INGREDIENTE

  • vongole in borcan
  • 1/2 de pahar de orez
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 pasta de rosii
  • sare/piper/
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu vongole:

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei de masline cateva minute dupa care se adauga pasta de rosii,sare si piper.

Dupa cateva minute se adauga vongolele scurse de apa peste sosul de rosii.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa intr-o craticioara.

Cand e fiert orezul se pune peste sosul de rosii,se amesteca bine,se condimenteaza si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu vongole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

30.09.2015, 20:17

ruxy

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:52

Bya Ralu 1

01.10.2015, 20:17

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]