Ostropel de pui

de MotanLaOale in Pui, 25 Apr 2012 | 14647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200g rosii in bulion
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 legaturi usturoi verde
  • cimbru
  • 2 foi dafin
  • 50ml ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se curata si se spala bine si se usuca.

Se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul.

Se sareaza si se pipereaza.

Se intoarce pe ambele parti pana isi schimba coloarea.

Se adauga vinul, se pune un capac si se lasa la inabusit 10 minute.

Se scot pulpele pe o farfurie.

In vin se pune la calit ceapa si ardeiul, curatate si tocate.

Cand s-au imuiat legumele se adauga rosiile si pasta de tomate, cimbrul, piper, sare si foile de dafin.

Se pun si pulpele, se adauga apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa 15 minute. Eu am pus-o in cuptor.

Se poate presara cu patrunjel verde la servire, daca va place.

Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]