Ostropel de pui

de Rahela Velicu in Pui, 19 Iun 2016 | 12677 vizualizari

 

Cel mai bun ostropel este cel cu rosii de curte, cu multe rosii!

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 kg - 1,5 kg de rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se calesc pentru 5-6 minute copanelele in ulei cu usturoiul dat pe razatoarea mica.

Se adauga rosiile date prin razatoare si 1 cana de apa.

Se lasa la foc mic pana cand carnea este fiarta. Se adauga sare, piper si patrunjelul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si oregano si tarhon.

2

Puteti adauga si marar daca mai aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

06.07.2016, 11:09

Multumesc mult pentru apreciere si pentru sfat! Este bun de urmat data viitoare!

Bya Ralu 1

07.07.2016, 10:59

bun

LuluJo 1

01.06.2017, 21:24

exact tina58 , si eu am comentat la o reteta de ciorba de burta si le am spus ca nu se pun morcovi, telina , etc deoarece nu o sa mai aiva gust de ciorba de burta ci de ciorba de legume mai degraba. la fel si cu adaugatul fainii in sosurile rosii sa se ingroase , un sos rosu gatit corect se ingroasa singur cand adaugam piper.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui