Oua panirat

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2013 | 6484 vizualizari

 

Cel mai dificil imi e uneori sa aleg micul dejun. Parca ma satur sa "rulez" aceleasi feluri rapide. De aceea atunci cand am vazut acest mic dejun la Mimmi, am asteptat sa vina duminica, sa fim toti acasa, sa-l pot prepara. E delicios, desi cam migalos pentru a fi preparat duminica dimineata :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua + 2
  • o conserva de ton
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • unt
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem ouale la fiert. Le lasam minim 10 minute, le scoatem in apa rece apoi le curatam.

Taiem ouale in doua pe lungime si scoate intr-un bol galbenusurile.

Strecuram tonul, il amestecam cu galbenusurile , putin unt, patrunjel tocat, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.

Umplem jumatatile de ou cu amestecul obtinut si unim cate doua jumatati.

Batem 2 oua cu sare si piper.

Trecem ouale umplute prin faina, apoi prin amestecul de oua batute iar la final prin pesmet.

Le plonjam intr-o tigaie in care am incins ulei si le rumenim frumos.

Din umplutura ramasa am facut doua chiftelute, modeland doua mingiute pe care le-am aplatizat si le-am trecut prin faina si ou batut.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Frantuzesti (pentru o portie)