Oua umplute

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2013 | 5571 vizualizari

 

De obicei fac multe sa ne saturam,dar de data asta am avut si musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • 1 cutie mare pateu de ficat
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie in  jumatati.

Galbenusuri se scot si se paseaza bine, apoi se amesteca cu maioneza, mustar, sare, piper si  pateu. Se amesteca bine si cu aceasta compozitie se umple jumatatile de oua.

Se pot orna cu patrunjel verde.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]