Oua umplute

de Maria_Laura in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 4950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte
  • 150 gr. sunca presata
  • 150 gr. iaurt
  • 5 castraveti murati
  • 5 linguri maioneza
  • sare, piper
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte se taie in doua si se scot galbenusurile!

Galbenusurile se zdrobesc cat se poate de marunt, peste ele punem sunca maruntita si castraveciorii taiati in bucatele mici.

Se condimenteaza cu sare si piper!

Adaugam pe rand, amestecand usor, 3 linguri de maioneza, 3 linguri de iaurt si frunzele de patrunjel. Compozitia trebuie sa aiba consistenta pentru a putea umple ouale.

Se umplu jumatatile de ou!

In compozitia ramasa adaugam restul de maioneza si iaurt si facem un sos peste care punem ouale!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]