Omleta cu ciuperci

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 35 g ciuperci
  • unt
  • sare, verdeata
  • optional: sunca, branza, masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Ciupercile se spala, daca sunt proaspete se fierb in cateva ape sa iasa amareala, se toaca marunt, se inabusa in unt, apoi se adauga sarea, piperul si verdeata (eu prefer sa pun patrunjelul in ou). Dupa ce s-au muiat bine, se dau la o parte. Intr-o tigaie separat se adauga ouale batute, fara sa se amestece compozitia. Cine doreste, poate sa adauge in omleta si bucatele de sunca. Dupa ce s-au inchegat putin, se adauga ciupercile pe toata suprafata omletei si cand este gata - adica atunci cand e rumena dedesubt - se ruleaza ca o clatita si se serveste pe un platou. 

Eu am servit-o cu cascaval ras deasupra si cu castraveti proaspeti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv(2)