Oua umplute cu sunca

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2010 | 12046 vizualizari

 

ceva ce nu am mancat de mult timp .

 

INGREDIENTE

  • 11 oua 
  • 200 gr sunca slaba
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de mustar
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde 
  • 2castraveti murati 
  • 1 gogosar murat
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu sunca:

  1. 10 oua de spala si se fierb 10 min. sa fie tari .
  2. dintr-un galbenus se face maioneza cu ulei .
  3. ouale se curata , se taie in doua si se scot galbenusurile care se pun intr-un bol .
  4. galbenusurile se zdrobesc cu furculita , se pune 4 linguri de maioneza ,sare , piper , boia , patrunjel verde si sunca taiata cubulete mici . se amesteca bine impreuna .cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de oua .se pun ouale pe un platou .
  5. peste pasta ramasa se mai pune 4 linguri de maioneza si smantana , castravetii murati taiati cubulete marunte si gogosarul murat maruntit .
  6. se toarna sosul obtinut peste oua si se orneaza dupa inspiratie si dorinta [ eu am ornat cu , castraveti , gogosari , masline , salata si ceapa verde ]

TIPS-URI

1

daca doriti sa obtineti mai multa maioneza puteti sa puneti 1-2 linguri de apa rece si continuati sa adaugati ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:34

brandusa , nu am facut , dar precis o sa fac chiar astazi m-am gandit

Adinacarla 1

01.02.2010, 10:58

yam, yam ce bine arata...vreau si eu ....ma primesti la masa?

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:37

adinacarla , cu mare placere ca vad ca nu esti pretentioasa
mai am eu ,, clienti ''care mananca neconditionat tot ce le ofer

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza