Oua umplute cu ton

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 7049 vizualizari

 

la mine acasa eu sunt singura care mananca oua umplute si nu m-am complicat sa fac doar pt mine dar de data asta mi-au ramas cateva de la Pasti si m-am pus pe treaba...au iesit grozave..

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton de 80 gr
  • 1 lingurita capere
  • 2-3 linguri maioneza
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale tari si cand sunt reci le taiem in jumatate pe lungime si scoatem galbenusul.

Intr-un castronel punem tonul scurs de ulei,caperele,maioneza si galbenusurile si le facem ca o crema(potrivim de sare), apoi aceasta o punem in poche si umplem albusurile.

Decoram cu capere si lasam la frigider pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

puteti pune daca va place si putin patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute in sos de maioneza