Paine margareta

de Lau in Piine, 14 Mar 2011 | 4343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 ou pentru uns
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri zahar
  • 30 g drojdie
  • seminte de susan si mac
  • 1 lingura margarina
  • 4 linguri ulei
  • apa pentru framantat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine margareta:

se pune faina intr-un lighean se face o gaura, se adauga zaharul, sarea, drojdia, margarina, uleiul. Se amesteca cu o lingura de faina si se lasa 15 min sa faca basici, dupa care se framanta un aluat care nu se lipeste de maini. Se lasa coca o ora pana isi dubleaza volumul, dupa care ungem o tava cu ulei si formam chifle  pe care le asezam in forma de margareta. Se unge cu oul batut cu un pic de zahar, se presara seminte de susan si mac si se da la cuptor pana se rumeneste

Cand este gata se unge cu un pic de apa, cand este calda,se pune un ceolofan si se acopera cu un prosop

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine margareta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine in vas roman