Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam ,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul. Calim 2 minute si adaugam ouale. Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul. Lasam la o parte si pregatim aluatul.
Cum spuneam ,aluatul este simplu: faina,apa ,drojdie si o lingura de ulei. Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.Rulam si punem intr-o tava de cozonac ,unde il lasam cam 15 min.la crescut.
Dupa ce a crescut ,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.
Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.
Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!
Pofta buna!