Paine umpluta

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 11910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine obisnuita
  • 1 mana de ciuperci (300 gr)
  • cateva fire de ceapa verde
  • 1 mana de amestec mexican congelat
  • 1 felie de branza
  • 2 feliute sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval
  • 1 lincura de bulion
  • vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Spalam si taiem ciupercile feliute. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si punem ceapa verde. Lasam 1 min ceapa la calit apoi adaugam ciupercile si amestecul mexican si mai lasam pe foc pana cand ciupercile devin moi. La sfarsit condimentam dupa gust.

Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o asezam intr-o tava (eu am pus hartie de copt in tava). Facem un sos dintr-o lingura de bulion cu putina apa, piper si condimente dupa gust, cu care ungem painea in interior.

Sunca si branza, le taiem cubulete, le amestecam cu ciupercile siumplem painea cu acest amestec iar deasupra spargem cele 2 oua.

Dam la cuptorul incins timp de 10-15min pana se coace oul de deasupra. 

Cand e gata oprim cuptorul si punem cascavalul deasupra. Mai lasam 1 minut in cuptor si e gata.

Se serveste calda!!!

Pofta Buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella