Paine umpluta

de Pushaa in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 12066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine obisnuita
  • 1 mana de ciuperci (300 gr)
  • cateva fire de ceapa verde
  • 1 mana de amestec mexican congelat
  • 1 felie de branza
  • 2 feliute sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii cascaval
  • 1 lincura de bulion
  • vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Spalam si taiem ciupercile feliute. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si punem ceapa verde. Lasam 1 min ceapa la calit apoi adaugam ciupercile si amestecul mexican si mai lasam pe foc pana cand ciupercile devin moi. La sfarsit condimentam dupa gust.

Taiem partea de sus a painii, scoatem miezul si o asezam intr-o tava (eu am pus hartie de copt in tava). Facem un sos dintr-o lingura de bulion cu putina apa, piper si condimente dupa gust, cu care ungem painea in interior.

Sunca si branza, le taiem cubulete, le amestecam cu ciupercile siumplem painea cu acest amestec iar deasupra spargem cele 2 oua.

Dam la cuptorul incins timp de 10-15min pana se coace oul de deasupra. 

Cand e gata oprim cuptorul si punem cascavalul deasupra. Mai lasam 1 minut in cuptor si e gata.

Se serveste calda!!!

Pofta Buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]