- 2 oua
- 2 cani faina
- 2 cani zahar
- 1 praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1/2 cana ulei
- 1/2 cana lapte
- coaja de lamaine
- 300 gr pune
- zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:
- Intr-un bol punem toate ingredientele, mai putin prunele.
- Mixam pana se omogenizeaza.
- Prunele se spala bine si se taie felii
- Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu margarina si faina.
- Aranjam fructele.
- Dam la cuptor 20-25 min
- Scoatem din cuptor si cand s-a racit pudram cu zahar.
TIPS-URI
1
Puteti folosi orice fel de fructe de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.