Pangasius cu lamai si capere

de susu in Pangasius, 24 Mar 2010 | 5124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • Zeama de lamaie dupa gust
  • 50 g unt
  • 1 mana de capere
  • Piper alb
  • Condimente pentru peste
  • Ulei de masline  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu lamai si capere:

Se spala putin pestele si se sterge cu prosop de bucatarie. Se unge bine cu ulei de masline si se condimenteaza. Se aseaza in tava  impreuna cu caperele si putina zeama de lamaie. Se pune la frigider pentru cateva ore. Se pune peste el untul taiat bucati si cateva felii de lamaie. Se acopera cu o folie de aluminu si se baga la cuptor pentru 20-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu lamai si capere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

nadina73 1

24.03.2010, 13:27

felicitari,super bun

Bucataras Medi 1

24.03.2010, 13:38

un deliciu................

Teo 1

24.03.2010, 21:33

frumoasa prezentare! daca e peste, am si pofta de ... mancare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]